torstai 12. elokuu 2010

Pink & Grey!

Parina syksynä olen hoitanut lasten syysvaatehankinnat pääosin huutiksesta (tilannut siis ison ja laadukkaan paketin sisältäen kaikki ulko- ja sisävaatteet). Nyt ajattelin kuitenkin kääntyä H&M:n puoleen, josta tulikin eilen -10% alennuskoodi lastenvaatteista (tiedän, pian olisi tullut -25 % koodi, mutta en jaksanut odottaa ;). Olen aivan ihastunut villamekkoihin ja -leggareihin. Mutta pikkumussukkamme inhoaa kaikkea liian kuumaa ja auta armias, jos vaate vielä kutittaa :/ Otin riskin ja tilasin myös näistä villajuttuja. Meillä on muutenkin tytöillä se vaihe, että heillä pitää olla samanlaisia vaatteita. Jos toiselle ostaa raitapaidan ja toiselle ruutupaidan niin se on kuulkaas maailmanlopun alkua se! Mm. tälläisiä päätyi ostoskoriin, saas nähdä mitkä pidetään ja mitkä palautetaan (ja kaikkia siis kahdet…otin riskin ja tilasin joitain eri väreissä…toivotaan, etten saa vihoja niskoilleni tytsyiltä!):
Käytännöllisiä päiväkotivaatteita näissä on vähän, mutta perusleggareita, collegehousuja (mikseihän meillä muuten ole yhtäkään collegapaitaa…?), trikoopaitoja, trikoohameita yms. löytyy kaapeista. Valtaosa pinkkiä. Mitens muutenkaan :) Siistimmät vaatteet ovat kyllä myös olleet reilassa alaosien osalta; yläosiin saan näistä kaipaamaani vaihtelua.
Tilasin viime vuonna lasten ”feikki uggit” lyhyellä varrella ja ne astuttiin linttaan saman tien…nyt tilasin uudet, korkeammalla varrella.
 
Vielä kun saisin jostain inspiksen siivota tyttöjen vaatehuoneet….mutta se on aikas vaikeaa vielä näillä keleillä. Pakko pitää rinnakkain kesä- ja syksyvaatteita. Ainakin tovi!
Torstai on toivoa täynnä…toivottavasti sinullakin :)!
 

4 Responses to “Pink & Grey!”

 1. SiniK sanoo:

  Hennesin syksy on kyllä täynnä ihania juttuja! Meillekin on jo paljon kotiutunut ja tällä viikolla piti kotiutua lisää, mutta töissä on ollut sellaista menoa, etten ole edes shoppaamaan ehtinyt… Hmph, on se kun työnteko haittaa harrastuksia ;)

 2. Maria sanoo:

  Mulla tuli töissä pieni hiljainen hetki ja samaan aikaan H&M sähköinen kirje, jossa luvattiin -10% lastenvaatteista. 5 minsan päästä oli ostoskori täynnä jos jonkinlaista sulosuutta :)

  Kivaa viikonloppua!

 3. Heli sanoo:

  Ihania vaatteita! Kävin ostamassa tytölle jo sieltä jotain (siis kaupasta ihan) mutta tuolla kuvastossa olis kyllä vielä paaaaljon kaikkea ihanaa.. nuo neulemekot mm.. on palattava jossain vaiheessa selvästikin kuvaston äärelle!!

 4. Maria sanoo:

  Kiitos Heli!
  Mä en jaksa enää juurikaan käydä Hennesillä sisällä ostoksilla vaan tyydyn nettishoppaileen. Se on jotenkin niin helppoa…liian helppoa :/

Kommentoi