keskiviikko 21. huhtikuun 2010

Kiitos Mr. Ikea!

No niin, Mr. Ikea oli kerrankin pakannut kaikki ruuvit mukaan ja vielä saanut jengatkin kohdilleen. Pöytä oli ylihelppo kasattava Ikean huonekaluksi 😉
Niin helppo, että lopuksi huomasin, että olin unohtanut ottaa ”ennen”-kuvat. Pöydän tilalla oli Ikean valkoinen lastenpöytä ja kaksi tuolia, jotka siis menevät leikkimökkiin heti, kun saamme sen siivottua ja maalattua. Uusi pöytä on jotenkin ”aikuismainen” 5-vuotiaan huoneeseen, mutta onneksi siinä on säädettävät jalat, että sen saa tarvittaessa matalammaksikin! Olisin halunnut pöydän valkoisilla jaloilla, mutta ne olivat Vantaan Ikeasta loppu 🙁 Toimii nuo harmaatkin kuitenkin ihan ok!

Tilasin tytöille netistä vaaleanroosat verhot, mutta esikoisen huoneeseen nyt jotenkin sopii nämä vanhat harmaat verhot. Lisäksi uusi päiväpeitto on tulossa samassa lähetyksessä verhojen kanssa.

Nuo Marius-jakkarat olivat yllättävän jämäköitä maksaakseen vain 4,95 euroa! Niitä on vissiin useassa eri värissä ja niitä pystyy kasaamaan päällekkäin. Lampun (+kaapelijohto) johto näkyvät rumasti. Inhoan johtoja. Täytyy illalla koteloida ne!

Pöytä Vika Amon 29,00 e, jakkarat Marius á 4,95 e, pöytävalaisin Kvart 9,95 e.

Esikoisen huone on muutenkin tosi hankala sisustettava, ovia on kolme; kylppärin ovi  (kylppäri ns. läpikulkukylppäri, josta toinen ovi kuopuksen huoneeseen), vaatehuoneen ovi sekä itse huoneen ovi. Lisäksi kolmeovinen seinään upotettu vaatekomero. Alla pohjapiirustus (pahoitteluni, että tekstit näkyvät niin huonosti).

 Kuopuksen huoneen kanssa on sama ongelma, ovia kolme, mutta onneksi vaatekomeroa ei ole. Suuria suunnitelmia on tyttöjen huoneiden osalle suunniteltu…niistä lisää myöhemmin 🙂

Kivaa keskiviikkoa,

 


7 Responses to “Kiitos Mr. Ikea!”

  1. Heli sanoo:

    Ihan samoja kamoja on Ikeasta meillekin raijattu (plus vielä paljon muutakin..=D). Siis samat pöydät lapsilla (eri kokoja vaan), samat jakkarat ja samat lamputkin.. =D Pöydän jalat on vaan erit, meillä on ”jalkoina” kaapit ja laatikostot.

    Pienellä varauksella suosittelen kuitenkin noihin jakkaroihin suhtautumaan, meillä ne ainakin on aivan järkyttävän kiikkerät! Ettei lapset ainakaan nousisi seisomaan niiden päälle ettei käy hullusti Meillä ne jakkaran jalat aivan nitkuu ja natkuu, ihan kun ne ei olis kiinni ollenkaan.

    Tunnen hyvin tämän ongelman, kun on huoneessa ovia joka suuntaan.. Meillä aivan kauheen vaikeat on olkkari ja tuleva keittiö, kun on ikkunaseinää ja oviaukkoa ja portaita ja uuneja jne jne.. ei siis yhtään ainutta ehjää seinää jää keittiöön! Sijoita siinä sitten kaapit ja hellat…

  2. Maria sanoo:

    Kiitos tunnustuksesta! Huoneesta tuli tosi nätti, tytöt varmasti viihtyvät!

  3. -Anni- sanoo:

    Mä innostuin heti noista jakkaroista, pari varajakkaraa tuleviin juhliin tarvittaisiin ja nyt ei ole budjettia aaltoja hankkia lisää tähän hätään.
    Ja kun ikeaan on muutakin asiaa, niin taidampa illalla mennä 🙂

  4. sarppa sanoo:

    Ihana blogi sinulla,kaunista kotonasi!<3 Linkitän blogisi omaani ja liityn lukijaksesi!:)

    ps.Alempana neljänsuoran kappale on iiiihana!! 🙂

  5. Maria sanoo:

    Heli: onpas teilläkin hyvä sisustusmaku 😉 Meillä noi tuolit oli aluksi hempulat, mutta sitten mies kiristi siitä keskeltä sen ruuvin ja avot, nyt toimii!

    Maria: ole hyvä 🙂 Kiitos, seiniä pitää vielä vähän raikastaa (ollut aikoinaan meidän makkari, joten 3 seinässä vielä harmaanruskea sävy) maalilla / tapetilla!

    Anni: mä tilasin kans mieheltä neljä valkoista jakkaraa seuraavan kerran kun pääkaupunkiseudulla ajelee…meillä Tampereellahan Ikea aukeaa vasta loppuvuodesta!

    Sarppa: kaunis kiitos <3 Sinulla on aivan ihana blogi ja koti, miten mulla on mennyt blogisi aivan ohi. Liityin heti lukijaksi! Täytyykin mennä vielä lukemaan vanhempia postauksiasi :)Aivan unelma tuo teidän sisustustakka!

  6. Aamunkukka sanoo:

    Itse ihastuin täysillä tohon pöytäratkaisuun-miten joku noin simppeli voi oikeasti olla täysin nappivalinta;-) KIITOS!
    Ja teidän prinsessan huone näyttää kaikinpuolin ihastuttavalta!

    Meidän esikoinen täyttää syksyllä 5v, ja tulee tosiaan tarvitsemaan työpöydän. Itse tykkään noista pöydän jaloistakin, kyllä; tuo setti tulee meillekin.

    Mukavaa päivää sinulle!

  7. Maria sanoo:

    Aamunkukka: minunkin mielestä toi pöytä oli aikas nappivalinta tuohon 🙂 Siihen ostettiin vielä pikkusiskolle / kaverillekin tuoli, sillä siinä mahtuu hyvin kaksi pikkuneitosta piirtelemään, muovailemaan, tekemään palapelejä tms.

    Äitillä on vain vierotusoireitä, kun tytsyt viihtyvät nyt tuolla esikoisen huoneessa…No, saapahan itse omaa aikaa 🙂

    Kiitos, kivaa torstaita myös sinulle!

Kommentoi