tiistai 16. maaliskuu 2010

Syrjähyppy!

Olen aina tähän asti ollut sitä mieltä, että kahta en vaihda: rakasta miestäni ja Kanebo 38 mustaa ripsaria. Paljon olen lehdistä lukenut Lancomen Hypnosesta, mutta olen ajatellut, että ei se Kaneboa voita. Mutta mutta, niin vain kävi, että kertakokeilun jälkeen olen aivan koukussa Lancomeen :)
Onko teillä muilla kevätväsymystä? En ole aiemmin sellaista tunnistanut, mutta nyt on väsymystä varmaan kaikilta niiltä viimeiseltä viideltä vuodelta, kun yöt ovat heittäneet häränpyllyä. Tai sitten tämä yhtäkkinen opiskeluinnostus ja työkiireet ovat saaneet tämän pohjatoman väsymyksen tilan. Ei auta Berocat, ei appelsiinien c-vitskut, ei uni (itse asiassa, vaikka nukkuu 12 h putkeen niin silti väsyttää). Ainoa, mikä hetkellisesti auttaa on kahvi. Ja sitä menee. Kuppi kaupalla :)

Nati nati, 


One Response to “Syrjähyppy!”

  1. Aapo sanoo:

    En ole kyllä kumpaakaan noista ripsareista kokeillut :), mutta tuo kevätväsymys on kyllä tuttua… Aina alkaa keväisin ulos kirkkauteen katsoessa silmäluomia painaa. Tuo ilmiö on kyllä toistunut aina opiskeluajoista ast ja olen myös hoitanut ko. vaivaa reilulla määrällä kahvia. :)

Kommentoi